Το έπος του λυκόφωτος: Ο επίσημος οδηγός
[The Twilight Saga: The Official Illustrated Guide]
Συγγραφέας: Meyer Stephenie
Μετάφραση: Μυλωνοπούλου Βίκυ
Εικονογράφος: Bradley Rebecca, Carey James, Kim Young, McMenemy Sarah, Palmper Preiss Leah
Εκδόσεις: Πλατύπους
Σειρά: Το Έπος του Λυκόφωτος
ISBN: 960-6665-66-6
Γλώσσα: Ελληνικά
Ημ.Έκδοσης: Μάιος 2011
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Σελίδες: 544
Περιγραφή βιβλίου:

Η απόλυτη εγκυκλοπαίδεια για το "Έπος του λυκόφωτος".

Ο μοναδικός επίσημος οδηγός, πλήρως εικονογραφημένος με σχεδόν 100 έγχρωμες εικονογραφήσεις και φωτογραφίες.

Το "Έπος του λυκόφωτος: ο επίσημος οδηγός" προσφέρει αποκλειστικό νέο υλικό στους αναγνώστες, και όλα όσα χρειάζονται για να εξερευνήσουν σε βάθος τον αξέχαστο κόσμο που δημιούργησε η Stephenie Meyer στο "Λυκόφως", τη "Νέα Σελήνη", την "Έκλειψη", τη "Χαραυγή" και τη "Σύντομη δεύτερη ζωή της Μπρι Τάνερ".

Το "Έπος του λυκόφωτος: ο επίσημος οδηγός" περιλαμβάνει επίσης βιογραφικά των ηρώων, κομμένες σκηνές, μια συζήτηση με τη Meyer, γενεαλογικά δέντρα, πίνακες, εκτεταμένες παραπομπές και πολλά άλλα. Περιέχει εικονογραφήσεις διαφόρων καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένης και της Young Kim, εικονογράφου του Νο 1 μπεστ σέλερ των "New York Times", "Λυκόφως: The Graphic Novel", τόμος 1.

"Πάντα εκπλήσσομαι με τις σε βάθος ερωτήσεις των αναγνωστών μου για τους ήρωες και τον κόσμο του Λυκόφωτος", λέει η Stephenie Meyer. Με τον "Επίσημο Οδηγό", έλπιζα να μπορέσουμε να συμπεριλάβουμε όσο πιο πολλές λεπτομέρειες είναι δυνατό, μαζί και ιστορικά των χαρακτήρων, όπως το παρελθόν της Άλις. Είμαι κατενθουσιασμένη με τις διαφορετικές καλλιτεχνικές προσαρμογές που έκανε η Young Kim και οι υπόλοιποι ταλαντούχοι εικονογράφοι, συμπεριλαμβανομένου και του νυφικού της Μπέλλα. Ελπίζω οι αναγνώστες να νιώσουν ότι άξιζε η αναμονή!"

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Το έπος του λυκόφωτος: Ο επίσημος οδηγός

  • 20,75€
  • Ex Tax: 20,75€