Άγγελοι στη ζωή μας
Συγγραφέας: Ντένις Γουιντσέλλο
Εκδόσεις: Power Publishing
ISBN: 996365312Χ
Σελίδες: 128
Περιγραφή βιβλίου:
Οι άγγελοι βρίσκονται μαζί μας για αιώνες ολόκληρους. Στα κείμενα των περισσοτέρων θρησκειών του κόσμου περιλαμβάνονται περιγραφές από επισκέψεις πνευματικών οντοτήτων, η κάθοδος των οποίων σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή, είτε προσωπική, είτε γενικά της ανθρωπότητας. Η παρουσία των αγγέλων συνδυάζεται πάντα με την έκφραση καλοσύνης και αγάπης, και η πίστη στους αγγέλους είναι κοινή σε πολλούς λαούς, για πολλούς αιώνες.
Σήμερα, η παρουσία των αγγέλων γίνεται ολοένα και πιο αντιληπτή. Καθώς οι άνθρωποι συντονίζονται ακόμη περισσότερο με τον πνευματικό τους εαυτό, αναζητούν νέους τρόπους αυτο-ανέλιξης. Απελευθερώνοντας τη σκέψη μας, οι άγγελοι μπορούν να μας προσφέρουν σοφία και έμπνευση, σε ι όλες τις πτυχές της ζωής. Η καθοδήγηση τους θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε πολλές δυσκολίες, να
γίνουμε πιο φιλάνθρωποι και να μάθουμε πως θα βρούμε εσωτερική γαλήνη. Στο βιβλίο αυτό υπάρχουν πληροφορίες για τους Αρχαγγέλους και διάφοροι τρόποι επικοινωι,ιίας με τους αγγέλους. Μας δίνει συμβουλές για το πώς να προετοιμαστούμε για να καλέσουμε' τους αγγέλους και αναλύει διάφορα βοηθήματα που θα μας φέρουν πιο κοντά στα ουράνια αυτά όντα.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Άγγελοι στη ζωή μας

  • 16,64€
  • Ex Tax: 16,64€