Γραφής Έργα

Συγγραφέας: Συλλογικό Έργο
Επιμέλεια: Τζένη Λιάππα

Ημ. Έκδοσης: Φεβρουάριος 2011
Εκδόσεις: Ωρίωνας
Σελίδες: 238
ISBN: 978-960-98859-6-6
Περιγραφή βιβλίου:
"Η παρούσα έκδοση με τον διακριτικό τίτλο ?Γραφής Έργα? παρουσιάζει τις καινοτόμες, αξιοπρόσεκτες και επίκαιρες λογοτεχνικές απόψεις, επιλεγμένες σε πανελλήνιο επίπεδο διαμέσου της μητέρας των τεχνών, της Ποίησης. Παράλληλα, τονίζει την ποικιλομορφία και την αφθονία των διαθέσεων, των σκέψεων, των συναισθημάτων και των τεχνοτροπιών που στο σύνολό τους συνθέτουν τη μοναδική έννοια της Πεζογραφίας.
Λογοτεχνικά ρεύματα που θέλουμε να πιστεύουμε ότι καλύπτουν τη σύγχρονη συγγραφική έκφραση. Η προσπάθεια αυτή εμπνεύστηκε από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ και υλοποιείται εδώ και πέντε συνεχόμενα έτη με την αρωγή και την ανοχή των εκδόσεων ΩΡΙΩΝΑΣ.
Για την εκπόνηση αυτού του έργου ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες Δημιουργούς, που με τη σημαντική κατάθεση του έργου τους συνέβαλαν ώστε αυτή η ενδιαφέρουσα έκδοση να έρθει εις πέρας. Επίσης, ευχόμαστε θερμά σε όλους τους συγγραφείς αλλά και τους αναγνώστες, το έργο αυτό να συμβάλει ως σημαντικό εφόδιο για την ευδοκίμηση της περαιτέρω πορείας τους στο χώρο της συγγραφικής τους ιδιότητας".
(από τον πρόλογο του Βιβλίου)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Γραφής Έργα

  • 8,90€
  • Ex Tax: 8,90€