6γλωσσο πλήρες εικονογραφημένο λεξικό

Συγγραφείς:Jean - Claude Corbeil, Ariane Archambault
Μετάφραση: Συλλογικό έργο
Εκδόσεις:Καυκάς
Έτος Έκδοσης:2003
Σελ.:1112
ISBN 960-86966-5-8
Περιγραφή Βιβλίου:
Με κύριο στόχο να συμβάλλουν θετικά στην κάλυψη γλωσσικών αναγκών και την επιμόρφωση του κάθε αναγνώστη, οι Εκδόσεις Καυκάς κυκλοφόρησαν το μοναδικό "6γλωσσο Εικονογραφημένο Λεξικό" (γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά), το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 32.000 λέξεις σε κάθε μια από τις έξι γλώσσες. Είναι μια έκδοση του διεθνούς εκδοτικού οίκου QA International, που κυκλοφορεί στη χώρα μας από τις Εκδόσεις Καυκάς.
Το νέο αυτό εικονογραφημένο λεξικό είναι το πιο πρόσφατο σε κυκλοφορία λεξικό εκμάθησης γλώσσας και λεξιλογίου. Εξετάζοντας όλες τις πτυχές της σύγχρονης κοινωνίας, παρέχει στους αναγνώστες ένα πλήθος λέξεων και εννοιών μέσα από ρεαλιστικές τρισδιάστατες εικόνες που αφορούν τόσο στην καθημερινή ζωή και τις κοινωνικές σχέσεις, όσο και στο χώρο των τελευταίων εξελίξεων των επιστημών, του αθλητισμού, της ψυχαγωγίας, του οικιακού εξοπλισμού, των όρων και θέσεων εργασίας. Το έργο περιλαμβάνει τρία τμήματα: α) τις εισαγωγικές σελίδες, όπου υπάρχει η λίστα των θεμάτων και ο πίνακας των περιεχομένων, β) το κύριο σώμα του λεξικού, όπου υπάρχει η λεπτομερής επεξεργασία της κάθε ενότητας και γ) ξεχωριστά ευρετήρια για κάθε γλώσσα (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά).
Οι πληροφορίες καταγράφονται με λεπτομερή τακτική επεξήγησης, από τα γενικότερα σύνολα στις ειδικές υποενότητες: γενικό θέμα, τίτλος, υπότιτλος, εικονογράφηση, ορολογία.
Κάθε λέξη επιλέχθηκε προσεκτικά, μετά από υψηλής ποιότητας και εμπεριστατωμένη έρευνα, υπό την επίβλεψη επιστημόνων.
Το "6γλωσσο Εικονογραφημένο Λεξικό", με την απαράμιλλη εκπαιδευτική του δύναμη, προορίζεται για όλη την οικογένεια, για μαθητές, σπουδαστές και επαγγελματίες (μεταφραστές, εκπαιδευτικούς, συγγραφείς, ειδικούς σε θέματα ορολογίας, ιατρούς, φαρμακοποιούς, ελεύθερους επαγγελματίες κ.ά.).

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

6γλωσσο πλήρες εικονογραφημένο λεξικό

  • Brand: Καυκάς
  • Product Code: ΒΚ889
  • Availability: Εξαντλήθηκε
  • 62,56€
  • Ex Tax: 62,56€