Ειρήνη

Ποίηση

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

....Η επιβίωση και ο ανταγωνισμός του ανθρώπου να επιζήσει, παραδειγματίστηκε από τα φυσικά του συστατικά και τις ανάγκες. Με την προσέλευσή του στον πολιτισμό ως και σήμερα, εικονίζεται πολυτρόπως ο αγώνας αυτός. Σ’ έναν πολιτισμό που δηλώνει ότι όλα τα σέβεται και τα ισορροπεί, ενώ σε απόσταση αναπνοής, υπάρχει ενεργός ο αγωνιστικός χώρος της κυριαρχίας. Κυριαρχία πυροδοτούμενη από τον εγωισμό και το μίσος. Φαινόμενο πότε αόρατο και πότε εμφανές στους λαούς του πλανήτη τούτου. Να διχάζει και να καταστρέφει και ν’ αφανίζει ακόμη και δυο μονάχα ανθρώπους και όχι μόνο. Παρατηρούμε σχεδόν και έναν άνθρωπο που δε διακατέχεται από ειρήνη, να συγκρούεται με τον εαυτό του τον ίδιο και ν’ αυτοκαταστρέφεται. 
Παρ’ όλα αυτά, το ζητούμενο είναι το κάλεσμα της ειρήνης, που από τη μια στιγμή στην άλλη τη θυσιάζουμε στο βωμό του μίσους κι ας είναι ο πολυπόθητος καημός του υποσυνείδητου της ενεργειακής ψυχής, ακόμα και στα φυτικά και ζωικά πλάσματα που μοιράζονται μαζί μας τον πλανήτη. Ο άνθρωπος εξακολουθεί να πασχίζει για ανάπτυξη και ισότητα. Αλλά δυστυχώς κατορθώνει διαμορφώνοντας τελείως διαφορετικά αποτελέσματα και πολιτισμούς για να εγκλωβίζεται στον φόβο του.

Από τον πρόλογο του συγγραφέα

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Notice: Undefined variable: captcha in /var/www/clients/client174/web251/web/catalog/view/theme/journal2/template/product/product.tpl on line 243

Ειρήνη

  • 8,00€
  • Ex Tax: 8,00€