Η τέχνη της διαπραγμάτευσης<br> Οι δρόμοι για τη σωστή επίτευξη
Μετάφραση: Χαλιώρη Ελένη
Εκδόσεις: Modern Times
ISBN: 978-960-691-624-3
Έτος έκδοσης: 2009
Πεγραφή Βιβλίου:
Η τέχνη της διαπραγμάτευσης Η διαπραγμάτευση για τη διαχείριση μιας «κρίσης» με έναν πελάτη, για την υπογραφή μιας συμφωνίας ή για τη διαμεσολάβηση ανάμεσα σε διαφορετικές επιχειρήσεις είναι μια τόσο απαραίτητη όσο και προκλητική διαδικασία της επιχειρηματικής ζωής. Στον κόσμο των επιχειρήσεων, διαπραγματευτές με αυτοπεποίθηση είναι πάντα περιζήτητοι. Το κλείσιμο μιας σημαντικής συμφωνίας ύστερα από επιτυχή διαπραγμάτευση είναι άλλωστε από τις πιο ανακουφιστικές -και πολύτιμες-παραμέτρους της επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Το βιβλίο αυτό, γεμάτο πρακτικές συμβουλές και χρήσιμα εργαλεία, θα βοηθήσει κάθε επιχειρηματία να «ακονίσει» τις ικανότητές του και φυσικά να ανταμειφθεί γι' αυτές και με το παραπάνω.
Στο βιβλίο θα βρείτε τρόπους:
-Να συγκεντρώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες πριν από τη διαπραγμάτευση.
-Να διαχειριστείτε τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε πολλά εμπλεκόμενα μέρη.
-Να μπείτε στη «θέση» της αντίθετης πλευράς.
- Να αξιοποιήσετε το συγκριτικό σας πλεονέκτημα. Harvard Business Essentials Μάνατζμεντ & Στρατηγική Επιχειρήσεων
Η σειρά Harvard Business Essentials έχει σχεδιαστεί για να παράσχει εκτενείς συμβουλές, πληροφορίες, ατομική εξάσκηση και καθοδήγηση πάνω στα πιο ουσιώδη ζητήματα που αφορούν το χώρο των επιχειρήσεων. Αντλώντας πλούσιο υλικό από τις εκδόσεις της Σχολής Διοί κησης Επιχειρήσεων του Χάρβαρντ και από άλλες πηγές, αυτοί οι συνοπτικοί οδηγοί έχουν δημιουργηθεί ώστε να αποτελέσουν μια άκρως πρακτική πηγή για όλους τους αναγνώστες ανεξαρτήτως εμπειρίας. Για να εξασφαλιστεί η ποιότητα και η ακρίβεια, κάθε βιβλίο έχει επιθεω ρηθεί προσεκτικά από έναν εξειδικευμένο σύμβουλο, που προέρχεται από μια παγκο- σμίου κλάσης σχολή διοίκησης επιχειρήσεων. Είτε είστε νέος μάνατζερ που ενδιαφέρεται να διευ ρύνει τις δεξιότητές του είτε έμπειρο στέλεχος που αναζητάτε μια εξατομικευμένη πηγή, αυτά τα βιβλία που εστιάζουν στην επίλυση προβλημάτων σας παρέχουν αξιόπιστες απαντήσεις.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Η τέχνη της διαπραγμάτευσης
Οι δρόμοι για τη σωστή επίτευξη

  • Brand: Modern Times
  • Product Code: ΒΚ944
  • Availability: In Stock
  • 16,02€
  • Ex Tax: 16,02€