Ο κόσμος μετά

Στη συνέχεια του επιτυχημένου θρίλερ φαντασίας, Κάθοδος Αγγέλων, οι επιζήσαντες της αγγελικής αποκάλυψης αρχίζουν να περισυλλέγουν ό,τι έχει απομείνει από τον σύγχρονο κόσμο. Όταν μια ομάδα ανθρώπων αιχμαλωτίζει την αδελφή της Πένριν, την Πέιτζ, θεωρώντας την τέρας, η κατάσταση καταλήγει σε μακελειό.
Η Πέιτζ εξαφανίζεται. Οι άνθρωποι είναι τρομοκρατημένοι. Η καρδιά της μαμάς ραγίζει.
Η Πένριν διασχίζει οδικώς τους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο αναζητώντας την Πέιτζ. Γιατί είναι τόσο άδειοι οι δρόμοι; Πού είναι όλοι; Η έρευνά της την οδηγεί στην καρδιά των μυστικών σχεδίων των αγγέλων, όπου διαπιστώνει τα κίνητρά τους και μαθαίνει τα τρομακτικά άκρα στα οποία είναι πρόθυμοι να φτάσουν.
Εντωμεταξύ, ο Ράφε προσπαθεί να πάρει πίσω τα φτερά του. Χωρίς αυτά, δεν μπορεί να επανενωθεί με τους αγγέλους, δεν μπορεί να καταλάβει τη θέση που του ανήκει δικαιωματικά ως ένας από τους ηγέτες τους. Όταν θα έρθει αντιμέτωπος με το δίλημμα να επανακτήσει τα φτερά του ή να βοηθήσει την Πένριν να επιβιώσει, ποιο από τα δύο θα επιλέξει;

ΚΡΙΤΙΚΕΣ
?Γεμάτο δράση και πραγματικά τρομακτικό η Κάθοδος Αγγέλων είναι ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε οπωσδήποτε?. ?Entertainment Weekly
?Ευφυές, φρέσκο, με ολοκληρωμένους χαρακτήρες, ατμόσφαιρα και δυνατή γραφή?. ?Publishers Weekly
?Η Susan είναι μια ιδιοφυής συγγραφέας. Έχει δημιουργήσει έναν φανταστικό κόσμο με χαρακτήρες που σε γοητεύουν αμέσως και είναι αληθινοί. Αισθάνθηκα μια άμεση σύνδεση με το βιβλίο και ήξερα ότι είχε συλλάβει τον τέλειο συνδυασμό για μια σπουδαία ταινία φαντασίας?. ?Sam Raimi (σκηνοθέτης τριλογίας Spiderman)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Ο κόσμος μετά

  • 17,68€
  • Ex Tax: 17,68€