Φόνος στο νησί
Συγγραφέας: Hines Joanna
Μετάφραση: Σταθάκη Αμαλία
Εκδόσεις: Πλατύπους
ISBN: 960-6665-21-6
Μήνας Έκδοσης: Φεβρουάριος 2008
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Σελίδες: 506
Περιγραφή βιβλίου:

"Τότε ήμουν διαφορετικός άνθρωπος, και ήμουν μαζί της στο δρομάκι εκείνο το ξημέρωμα. Ο θάνατός της δεν ήταν ατύχημα, κι ας το γράφει το πιστοποιητικό θανάτου της, κι ας το πιστεύουν όλοι. Εγώ ξέρω, γιατί εγώ ήμουν εκεί όταν συνέβη. Άρα εγώ είμαι...; Δεν είναι ανάγκη να πω τη λέξη. Σκέψου".

Καθώς ο ήλιος ανατέλλει πάνω από ένα ειδυλλιακό ελληνικό νησί, η Κάρλα Φιντς κείτεται νεκρή σε ένα μοναχικό δρόμο. Μόνο η φίλη της, η Έλεν, είναι μαζί της, και μόνο η Έλεν είναι δυνατό να ξέρει πώς πέθανε. Όμως το μόνο που ξέρει είναι πως δεν πρόκειται για ατύχημα. Από την αρχή της γνωριμίας τους, η φιλική τους σχέση είχε στηριχτεί στη φαντασία και στα ψέματα, αφού καμία από
τις δύο γυναίκες δε θέλησε να αποκαλύψει πραγματικά στοιχεία για τη ζωή που είχε αφήσει πίσω στην Αγγλία. Ο κύκλος του ψέματος θα συνεχιστεί και τώρα, αφού η Έλεν δεν μπορεί να πει την αλήθεια για την τελευταία κοινή τους νύχτα.

Επιστρέφει στην Αγγλία κουβαλώντας το σκοτεινό μυστικό της, στοιχειωμένη από ενοχές. Ενώ προσπαθεί απέλπιδα να ξαναχτίσει τη ζωή της, ένας ιστός παράξενων γεγονότων την παρασύρει στο επίκεντρο του κόσμου της νεκρής της φίλης, και κυρίως κοντά στον Ντανιέλ, τον άντρα που η Κάρλα αγαπούσε.

Όταν μια μορφή από το νησί απειλεί να εκθέσει το μυστικό της, η Έλεν υποχρεώνεται να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Όμως αυτό θα τη φέρει αντιμέτωπη με τον εφιάλτη...

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Φόνος στο νησί

  • 15,59€
  • Ex Tax: 15,59€