Μεζέδες<bR> Υπέροχα ορεκτικά από την Ελλάδα και το Λίβανο
Συγγραφέας: Salaman Rena
Εκδόσεις: Τερζόπουλος Χρήστος
ISBN: 960-6838-10-2
Hμ. Έκδοσης: Ιανουάριος 2010
Σελίδες: 64
Περιγραφή βιβλίου:
Εμπνευσμένη από τη ζωή της στην Ελλάδα και τα τακτικά ταξίδια στον Λίβανο, η Ρένα Σαλαμάν αποκαλύπτει μια συλλογή με εκλεκτές συνταγές για λαχταριστούς μεζέδες στο καινούργιο βιβλίο της "Μεζέδες".

Σερβιρισμένοι σαν απλά ορεκτικά ή σαν πλήρες γεύμα, οι μεζέδες "προκαλούν αμέσως ενθουσιασμό, εορταστική διάθεση και τάση προς την υπερβολή" γράφει η Σαλαμάν για τα παραδοσιακά ορεκτικά πιάτα του μεσογειακού πολιτισμού. Το βιβλίο προσφέρει τριάντα συνταγές συνοδευόμενα από υπέροχες φωτογραφίες, που θα μας παρακινήσουν να καλέσουμε φίλους και συγγενείς σε μια "γιορτή των αισθήσεων".

Τα πιάτα αρχίζουν από την παραδοσιακή ταραμοσαλάτα και φτάνουν στην πρωτότυπη λαχανοσαλάτα με ρόδι και το δελεαστικό χοιρινό με κυδώνι. Άλλοι ελληνικοί μεζέδες όπως τυρόπιτα Αλοννήσου, φάβα και κεφτέδες τηγανητοί. Τα εντυπωσιακά λιβανέζικα σπεσιαλιτέ περιλαμβάνουν πιάτα σαν μπαμπά γκανούς, φαλάφελ, σαμπουσάκ και ψητά κιμπέ.

Με όλα αυτά τα λαχταριστά ορεκτικά μαζεμένα σε ένα βιβλίο με μικρό βολικό σχήμα, η Σαλαμάν σίγουρα θα διεγείρει την όρεξη όλων μας!

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Μεζέδες
Υπέροχα ορεκτικά από την Ελλάδα και το Λίβανο

  • 12,99€
  • Ex Tax: 12,99€