Αποστολή Προϊόντων

Αποστολές Προϊόντων


Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται σύμφωνα με την διαθεσιμότητα τους. 

Σε περίπτωση άμεσης διαθεσιμότητας του προϊόντος οι αποστολές γίνονται εντός τριών έως πέντε ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας των προϊόντων.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο τότε ο πελάτης ενημερώνεται ηλεκτρονικά με email για την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος του με δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας.

Οι ώρες εργασίας είναι μεταξύ 09:00 και 17:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09.00 - 17.00.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τoν πελάτη και υπολογίζονται επιπλέον στην τιμή αγοράς των προϊόντων.

Oι αποστολές γίνονται μέσω ΕΛ.ΤΑ. 

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
 
Επιστροφές Προϊόντων


Eχετε απόλυτο δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:
  1. Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ/fax 2310 534760
  2. Το προϊόν δεν έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά .
  3. Υπάρχει αποδεικτικό αγοράς προϊόντος .
  4. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν.
  5. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορείτε να τα αποστείλετε με τους εξής τρόπους : ACS Courier, Speedex, ΕΛΤΑ PortaPorta, ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ


Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.

Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρηση « ΩΡΙΩΝΑΣ » δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων 
 
Ακύρωση Παραγγελίας


Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνώντας μαζί μας είτε στο τηλέφωνο - fax 2310 534760
είτε στο e- mail : info@orionasbooks.gr .